Outlook instellen

Relevant voor :
Personen die een pop-account bij ons hebben.

Kies in de menubalk voor Extra --> Accounts

Selecteer het tabblad Email

Klik op Toevoegen en Email

Typ vervolgens de naam in die de afzender van de emails die u stuurt ziet:

Typ vervolgens het emailadres in die de afzender van de emails die u stuurt ziet:

Vervolgens dient u de servers op te geven:
Gebruik als inkomende email-server mail.pi-group.net of mail.uwdomein.be
Uitgaande email: de smtp-server van uw internet-verbinding

Een overzicht van de belangrijkste providers:

Skynet / Belgacom.net relay.skynet.be
Telenet uit.pandora.be
PlanetInternet mailhost.pi.be
Wanadoo smtp.wanadoo.be
Tiscali / Worldonline / Yucom mail.tiscali.be
Online / Tijdnet relay.online.be

Typ vervolgens de accountnaam (username of login) die u gecreerd heb in uw Mailadmin, en het bijbehorend paswoord

Klik hierna op voltooien.
(het is mogelijk dat u nog een venster krijgt van hoe uw verbinding maakt met internet)